Download Prijslijst en informatie

Trouwen in een kerkje en proosten in de achtertuin!


Het witte kerkje in Slijk-Ewijk, dat nét buiten Nijmegen-Noord ligt, is van oudsher een bijzondere plek. Een plek waar belangrijke momenten van het leven werden gevierd. En dat gebeurt hier nog steeds. Sinds een aantal jaar is het Rijksmonument in gebruik als kunstgalerie én als bijzondere trouwlocatie. In 2015 onderging het kerkje een restyling, maar de authentieke elementen bleven bewaard, zoals een hoog plafond, glas-in-lood-ramen, oude herenbanken en het imposante nog werkende orgel uit 1886. Bij de aanblik alleen al krijg je trouwkriebels!

De kerktuin ademt eenzelfde intieme sfeer uit en is omgeven met kunst. Onder de eeuwenoude beukenbomen staan uitnodigende lange tafels, op de oprijlaan branden kaarsjes. Je voelt je hier welkom. En dat is ook onze bedoeling.

Voorstel op maat
Trouwen doe je niet zomaar. Het is een dag die veel voorbereiding en een eigen persoonlijke invulling vraagt. Wij denken hierin graag mee! De mogelijkheden en prijzen hebben we hierboven voor u op een rij gezet. Wilt u liever een voorstel op maat of heeft u specifieke wensen? Neemt u dan gerust contact met ons op!