We gaan verbouwen

Zoals eerder aangekondigd: we gaan in februari verbouwen en dus is het dit weekend de állerlaatste kans om Galerie 1400 in de huidige staat te bezoeken: 27&28 januari, 13-17 uur.

Sinds 22 september is het dijkvak bij Het Witte Kerkje weer open voor al het verkeer. We zijn weer prima bereikbaar! Bijzonder goed nieuws is de nieuw aangelegde trap vanaf de dijk die linea recta naar de ingang van Galerie 1400 loopt. Het voelt alsof de rode loper voor u is uitgelegd.
Galerie 1400 ligt in een bocht van de Waal dicht bij Nijmegen. De uiterwaarden bieden een uniek stukje natuur in Gelderland en zijn uitermate geschikt voor een wandeling of een fietstocht. Nog tot in 2024 zijn er aan diverse dijkvakken werkzaamheden (dijkverzwaring).

Oktober woonmaand: kom langs en laat u inspireren

Laat u betoveren door de herfstkleuren

Nieuw werk in warme kleuren
Terwijl de herfst voorzichtig maar nadrukkelijk zijn intrede doet, de bladeren langzaam richting goud verkleuren, nodigen wij u van harte uit om de warmte en pracht van de nieuwste werken te ervaren. Oktober, de 'woonmaand', doet weldra zijn intrede. Hét perfecte moment om uw interieur te verrijken met kunst van een tijdloze schoonheid.
In de galerie zijn vele artistieke schatten te bewonderen. In de afgelopen tijd hebben diverse galeriehouders de betoverende creaties van Lincy Hoogveld omarmd.
De herfst is de periode de natuur verkleurt van groen naar geel- of goudkleurig, oranje-, rood- en bruintinten. De overheersende in de nieuwe werken zijn dan ook deze warme kleuren en goudtinten. 
Kom langs en laat u inspireren door de de gouden gloed van de penseelstreken en bewonder tevens het nieuwe werk in brons van Gerrie Hoogveld.

Voortdurend wisselende kunst

Galerie 1400 probeert elke 4 weken een nieuwe expositie te tonen. Of u nou stopt als onderbreking van uw fietstocht of op zoek bent naar een nieuw kunstwerk bij galerie 1400 is altijd weer andere kunst te zien. Naast grote werken tonen we ook een keur aan werken in brons. Bijzonder fraai zijn ook de 'mini's' en de 'schapjeskunst', stuk voor stuk juweeltjes, voor u zelf of als een bijzonder cadeau voor een ander. Liever een bloem? Kom dan langs voor de glazen tulpen. Deze zijn bijzonder gewild.