Feestelijke heropening Galerie 1400: 15-16 jun 13-17 uur

Supertrots zijn we op de intensief verbouwde galerie in Het Witte Kerkje. Bent u eerder binnen geweest? U zult versteld staan hoe fraai het nu geworden is. Alleen aan de kansel en kerkorgel kunt u nog zien dat het een kerkgebouw is, maar verder ademt de hele galerie kunst. De schilderwerken van Lincy Hoogveld en het bronswerk van Gerrie Hoogveld komen schitterend tot hun recht.
Beneden is veel nieuw werk te bewonderen op nieuwe wanden, die op ingenieuze wijze in de ruimte aangebracht zijn. 
Adembenemend is de verdiepingsvloer. Blikvanger is de imposante kroonluchter. Als u boven bent, heeft u uniek zicht op alle werken. Nooit eerder kon u achter het orgel rondlopen, maar nú wel. In de nissen vindt u ook kunst én kunt u wegdromen bij het zicht over de Waaldijk.
Kortom: redenen genoeg voor een bezoek aan het feestelijk openingsweekend 15-16 juni, 13-17 uur.

Graag tot ziens!
Lincy

Voortdurend wisselende kunst

Galerie 1400 probeert elke 4 weken een nieuwe expositie te tonen. Of u nou stopt als onderbreking van uw fietstocht of op zoek bent naar een nieuw kunstwerk bij galerie 1400 is altijd weer andere kunst te zien. Naast grote werken tonen we ook een keur aan werken in brons. Bijzonder fraai zijn ook de 'mini's' en de 'schapjeskunst', stuk voor stuk juweeltjes, voor u zelf of als een bijzonder cadeau voor een ander. Liever een bloem? Kom dan langs voor de glazen tulpen. Deze zijn bijzonder gewild.