Feestelijk openingsweekend Galerie 1400: 15-16 jun 13-17 uur

Op zaterdag- 15 en/of zondagmiddag 16 juni nodigen we u van harte uit om de compleet vernieuwde galerie te komen bewonderen. Zet de data in de agenda!
We proosten graag samen  met u!
Er is een hapje, een drankje en er is ook live muziek.

Metamorfose in Het Witte Kerkje
Binnen is bijna niets meer zoals het was, al is het kerkorgel uiteraard gebleven. Het nog altijd werkende kerkorgel is nu een ware blikvanger, zeker vanaf de nieuwe 'bovenlopen'. Met deze twee bovenlopen creëerden we veel extra ruimte en prachtig zicht op de kunstwerken. U zult zich zeker verbazen over de entree en wat we van de voormalige keuken gemaakt hebben. Ook die ruimte is nu toegankelijk. Vanuit de nis achter het orgel kijkt u mooi uit over de Waaldijk.

Veel nieuwe werken
Terwijl er in de galerie hard aan de verbouwing gewerkt werd, hebben we in het atelier ook verre van stil gezeten. We hebben heel veel nieuwe werken gemaakt en die laten we u graag zien nu Galerie 1400 weer opengaat, in het weekend van 15-16 juni.

U vindt Galerie 1400 in het markante Witte Kerkje aan de Waaldijk in Slijk-Ewijk.

Fraai ruimtelijk effect door aanbrengen loopbruggen.

Nieuwsbrief

Klik hier voor de laatste nieuwsbrief, of meld u aan.

Proef de warmte van kunst

Geef kleur aan uw interieur met een nieuw werk. Zeker nu de lente langzaam maar zeker buiten alles verkleurt naar nieuwe tinten, is het dé tijd om ook uw thuis te verfraaien. Interesse in een nieuw werk van Lincy Hoogveld? Maak dan een afspraak, vervolgens kunnen we bij u komen proefplaatsen. Proefhangen is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Proefplaatsing Proefplaatsing Proefplaatsing is altijd vrijblijvend en kosteloos

Regionale TV RN7 keek al even binnen in de kerstsfeer

Klik hier om de uitzending van RN7-nieuws te bekijken

Galerie 1400 op TV bij RN7

Eind 2018 besteedde de lokale omroep in een reportage voor 'Alles draait' uitgebreid aandacht aan Galerie 1400 op RN7 (start: min. 8:30)

Bedrijfsreportage 'Alles draait' op regionale omroep Nijmegen (RN7)

Vorige nieuwsbrief

Terugblik activiteiten in Het Witte Kerkje (klik hier)

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik op aanmelden.