Kerst bij Galerie 1400

Kerstsfeer in Galerie 1400

Twee kerstweekenden in Het Witte Kerkje

In de weekenden van 9 & 10 en 16 & 17 december, ontmoeten we u graag in onze sfeerrijke galerie. Data die echt in de agenda gezet moeten worden… Stap binnen en laat de magie van Kerstmis uw blik verwarmen. Onze galerie is deze dagen een klein kerstparadijs, compleet met passende livemuziek - door Sander en Desi. Dat alles terwijl u geniet van een glaasje glühwein en smaakvolle hapjes.

Traditiegetrouw hebben mijn dochters dit jaar leuke hebbedingetjes… Sofie schildert en ontwikkelt door met haar eigen werken.  Ook Isa is er dit jaar met schilderijen en natuurlijk met haar beschermengeltjes. Het zijn dotjes. ‘De meiden’ zijn te zien op de eerste verdieping. Jozelien van 'Groene Vingers' uit Andelst heeft de kerk een extra feestelijk tintje gegeven. Ze heeft voor elke bezoeker een aardigheidje. Verder stellen we een collectie glas- en kristalkunst ten toon. Stel u voor hoe uw kersttafel zal stralen met de met goud en platina versierde kristallen glazen?

Zelf heb ik nieuwe kunstwerken gecreëerd in warme, schitterende kleuren, waar de kleuren goud en brons koninklijk ‘regeren’. Ook heb ik beelden gecreëerd, in andere materialen, en diverse maten, elk met hun eigen verhaal. Ook deze nieuwe werken toon ik u graag.
Gerrie Hoogveld exposeert al jaren in Het Witte Kerkje, ook tijdens de komende kerstweekenden. Zij is persoonlijk aanwezig en brengt u graag in vervoering met haar vogels, abstracte kunst, en wat kleinere werken ook in andere materialen dan brons, uitgevoerd op monumentale wijze. Een lust voor het oog.

Wij ontvangen u met open armen tijdens de sfeervolle decemberweekenden. Laat u verbazen door de warme kleuren van alle kunst. Naast de wat grotere werken presenteren we ook een variëteit aan  'kleinkunst'. Kom genieten van een gezellig samenzijn.

Onze deuren zijn geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Bent u verhinderd, alle andere weekenden zijn we ook geopend tussen 13.00 tot 17.00 uur.

Tip: meldt u aan en ontvang een klein presentje
Als u van plan bent te komen, meldt u dan aan, dan kan ik rekening houden met het aantal bezoekers. Er ligt dan een speciale voucher voor u klaar, om een klein presentje (1 per stel) te ontvangen.
We kijken ernaar uit u te begroeten en samen te genieten van de betovering van Kerstmis.

Met een warme groet,
Lincy Hoogveld

Proef de warmte van kunst

Geef kleur aan uw interieur met een nieuw werk. Zeker nu de herfst langzaam maar zeker verkleurt naar warme, bruine en gouden tinten, is het dé tijd om uw thuis te verfraaien. Interesse in een nieuw werk van Lincy Hoogveld? Maak dan een afspraak, vervolgens kunnen we bij u komen proefplaatsen. Proefhangen is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Proefplaatsing is altijd vrijblijvend en kosteloos

Waaldijk verder open. Galerie ook vanaf de dijk bereikbaar!

 

 

Dijkwerkzaamheden bij Het Witte Kerkje afgerond

De dijk tussen Oosterhout en Herveld is vanaf nu open voor al het doorgaande verkeer. Het Witte Kerkje is weer bereikbaar vanaf de dijk! De dijk is fraai heringericht als een gastvrije dijk, met voldoende ruimte voor alle verkeer.
Bijzonder goed nieuws is de nieuwe trap vanaf de dijk die linea recta naar de ingang van Galerie 1400 loopt. Het voelt alsof de rode loper voor u is uitgelegd.
We kijken er naar uit u weer eens te zien in Het Witte Kerkje. Op zaterdag en zondag zijn we elk weekend geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.
Graag tot ziens,
Lincy

 

Weldra 'Oktober woonmaand': kom langs voor de nieuwe werken in warme kleuren

Nieuw werk in warme kleuren
Terwijl de herfst voorzichtig maar nadrukkelijk zijn intrede doet, de bladeren langzaam richting goud verkleuren, nodigen wij u van harte uit om de warmte en pracht van de nieuwste werken te ervaren. Oktober, de 'woonmaand', doet weldra zijn intrede. Hét perfecte moment om uw interieur te verrijken met kunst van een tijdloze schoonheid.
In de galerie zijn vele artistieke schatten te bewonderen. In de afgelopen tijd hebben diverse galeriehouders de betoverende creaties van Lincy Hoogveld omarmd.
De herfst is de periode de natuur verkleurt van groen naar geel- of goudkleurig, oranje-, rood- en bruintinten. De overheersende in de nieuwe werken zijn dan ook deze warme kleuren en goudtinten
Kom langs en laat u inspireren door de de gouden gloed van de penseelstreken en bewonder tevens het nieuwe werk in brons van Gerrie Hoogveld

 

Nieuwsbrief

Klik hier voor de laatste nieuwsbrief, of meld u aan.

Galerie 1400 op TV bij RN7

Eind 2018 besteedde de lokale omroep in een reportage voor 'Alles draait' uitgebreid aandacht aan Galerie 1400 op RN7 (start: min. 8:30)

Bedrijfsreportage 'Alles draait' op regionale omroep Nijmegen (RN7)

Vorige nieuwsbrief

Terugblik activiteiten in Het Witte Kerkje (klik hier)

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik op aanmelden.