Kerst in Galerie 1400

Kerstgevoel terug in Galerie 1400

Twee kerstweekenden in Het Witte Kerkje!
Op zaterdag en zondag 10 en 11, en ook in het weekend van 17 en 18 december ontmoeten we u graag in onze sfeerrijke galerie. Binnen wacht u een warm en compleet kerstgevoel. We hebben er nu al zin in en zijn al volop bezig met de voorbereidingen. We hebben een reusachtige kerstboom en van alles om te bekijken. Recentelijk is onze kunstcollectie uitgebreid met werken in glas – bloemen, katten – en kleurrijke mini’s: uniek kunstwerkjes waarmee u interieur net even wat gezelliger kunt maken.

Het duo Messingh verzorgt live muziek. Vaak eigen, instrumentale nummers of covers van bijv. Leonard Cohen, Cheb Khaled of the Bee Gees. U bent snel in vervoering gebracht.

Ook ‘mijn meiden’ zijn er weer,  op de eerste verdieping. Isa met de beschermengeltjes en Sofie schildert en ontwikkelt door met haar eigen werken.
De kerk zelf krijgt een extra feestelijk tintje van Jozelien van ‘Groene Vingers’. Zij heeft voor iedere bezoeker een kleine verrassing.

Magda biedt dit jaar voor het eerst haar glas- en kristalkunst aan: prachtige kerstgeschenken. Hoe mooi is het om uw kersttafel prachtig in te dekken met haar met goud en platina bewerkte kristalglazen?

Zelf ben ik met nieuwe werken in prachtige warme kleuren aan de slag gegaan, met goud en brons als hoofdtoon. Daarnaast zijn er landschappen uitgevoerd, nieuw werk dat we u graag presenteren.

Traditiegetrouw exposeert Gerrie Hoogveld haar bronswerk. Niet alleen de alom bekende vogels op een tak, maar sinds kort ook prachtige bloemen in brons. Ook deze zijn te zien in dit weekend.

We ontvangen u graag tijdens een van deze decemberweekenden. Zoekt u nog een origineel kerstcadeautje? Kom langs en maak een keuze uit de grote diversiteit aan ‘kleinkunst’: een vogeltje van glas, een mini-schilderijtje, of een setje van twee gespiegelde schilderijtjes.

Laten we er een gezellig samenzijn met elkaar van maken en elkaar fijne kerstdagen wensen.

Komt u ook naar een van de kerstweekenden? We zijn geopend van 13 tot 17 uur ’s middags.

Of kom in een van de reguliere weekenden langs.

Lincy Hoogveld
Galerie 1400/Witte kerkje Slijk-Ewijk
Dorpsstraat 70
Slijk-Ewijk

Galerie elk weekend geopend

Zin om er even uit te zijn rond de feestdagen?

De galerie is op twee weekenden voor kerstmis (10-11 en 17-18 december) volledig in kerstsferen geopend. Beide zater- en zondagen van 13.00 uur tot 17.00 uur

Binnen kunt u de nieuwste werken van Lincy Hoogveld zien, naast de werken van Gerrie Hoogveld en de werkjes van de derde generatie, van Sofie.

Ik ben zelf aanwezig om u persoonlijk uitleg bij de kunstwerken te geven.

We zouden het gezellig vinden als u even langskomt!

Lincy Hoogveld

Het Witte Kerkje bezongen op televisie

Het Witte Kerkje werd op eind vorig jaar door Dick van Altena uitgebreid bezongen in de reeks 'Typisch Betuwe' van EO / BNNVARA. Kijk terug op TVBlik vanaf minuut 10:21
(na 2 commercials).

Galerie 1400 op TV bij RN7

Eind 2018 besteedde de lokale omroep in een reportage voor 'Alles draait' uitgebreid aandacht aan Galerie 1400 op RN7 (start: min. 8:30)

Bedrijfsreportage 'Alles draait' op regionale omroep Nijmegen (RN7)

Vorige nieuwsbrief

Terugblik activiteiten in Het Witte Kerkje (klik hier)

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik op aanmelden.