Proef de warmte van kunst

Geef kleur aan uw interieur met een nieuw werk. Zeker nu de herfst langzaam maar zeker verkleurt naar warme, bruine en gouden tinten, is het dé tijd om uw thuis te verfraaien. Interesse in een nieuw werk van Lincy Hoogveld? Maak dan een afspraak, vervolgens kunnen we bij u komen proefplaatsen. Proefhangen is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Proefplaatsing is altijd vrijblijvend en kosteloos

Waaldijk verder open. Galerie ook vanaf de dijk bereikbaar!

 

 

Dijkwerkzaamheden bij Het Witte Kerkje afgerond

De dijk tussen Oosterhout en Herveld is vanaf nu open voor al het doorgaande verkeer. Het Witte Kerkje is weer bereikbaar vanaf de dijk! De dijk is fraai heringericht als een gastvrije dijk, met voldoende ruimte voor alle verkeer.
Bijzonder goed nieuws is de nieuwe trap vanaf de dijk die linea recta naar de ingang van Galerie 1400 loopt. Het voelt alsof de rode loper voor u is uitgelegd.
We kijken er naar uit u weer eens te zien in Het Witte Kerkje. Op zaterdag en zondag zijn we elk weekend geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.
Graag tot ziens,
Lincy

 

Weldra 'Oktober woonmaand': kom langs voor de nieuwe werken in warme kleuren

Nieuw werk in warme kleuren
Terwijl de herfst voorzichtig maar nadrukkelijk zijn intrede doet, de bladeren langzaam richting goud verkleuren, nodigen wij u van harte uit om de warmte en pracht van de nieuwste werken te ervaren. Oktober, de 'woonmaand', doet weldra zijn intrede. Hét perfecte moment om uw interieur te verrijken met kunst van een tijdloze schoonheid.
In de galerie zijn vele artistieke schatten te bewonderen. In de afgelopen tijd hebben diverse galeriehouders de betoverende creaties van Lincy Hoogveld omarmd.
De herfst is de periode de natuur verkleurt van groen naar geel- of goudkleurig, oranje-, rood- en bruintinten. De overheersende in de nieuwe werken zijn dan ook deze warme kleuren en goudtinten
Kom langs en laat u inspireren door de de gouden gloed van de penseelstreken en bewonder tevens het nieuwe werk in brons van Gerrie Hoogveld

 

Nieuwsbrief

Klik hier voor de laatste nieuwsbrief, of meld u aan.

Galerie 1400 op TV bij RN7

Eind 2018 besteedde de lokale omroep in een reportage voor 'Alles draait' uitgebreid aandacht aan Galerie 1400 op RN7 (start: min. 8:30)

Bedrijfsreportage 'Alles draait' op regionale omroep Nijmegen (RN7)

Vorige nieuwsbrief

Terugblik activiteiten in Het Witte Kerkje (klik hier)

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik op aanmelden.